Ofertele

Livrare

Livrarea este asigurată de către curierii noștri sau de către curierii partenerilor noștri de la (novapost). Livrarea acoperă 3 zone, iar prețul de livrare se stabilește în dependență de zona de aflare a clientului:
Zona 1: Orașul Chișinău (toate sectoarele și cartierele capitalei)
Zona 2: Municipiul Chișinău (toate orașele și comunele din municipiu)
Zona 3: Republica Moldova (orice alt loc din Republică)

Termeni de livrare

Zona 1 și zona 2  — maxim 48 de ore din momentul confirmării comenzii*
Zona 3 — maxim 72 de ore din momentul confirmării comenzii*
Ne propunem ca orice produs să fie livrat, cel târziu, a două zi lucrătoare.
* Se iau în calcul zilele lucrătoare (luni –vineri de la 8:00 la 18:00; sâmbătă doar pentru zona 1 și zona 2 — 10:00 – 15:00)

Costul livrării

Zona 1: 30 de lei până la suma de 1000 de lei
Zona 2: 45 de lei până la 1300 de lei
Zona 3: 80 de lei până la suma de 4500 de lei

Curierul vă va contacta cu o oră înainte de a se apropia de adresa stabilită, pentru a confirma adresa livrării și a anunța timpul concret de sosire. Persoana care primește produsul trebuie să prezinte un act pentru a verifica identitatea și a certifica, în prealabil, dacă persoana care va primi produsul nu este alta decât cea menționată. Alte detalii găsiți în condițiile de utilizare (EDIT).
Livrarea se face până la bloc/poartă.

Achitarea

Achitarea este efectuată în numerar la momentul livrării comenzii, direct curierului, conform fișei, unde va fi menționat atât costul produsului, cât și costul livrării.
Achitarea în numerar (cash) va fi efectuată doar în lei moldovenești. Recomandăm și rugăm să aveți suma pregătită fără rest pentru comoditatea noastră și a dumneavoastră.